Ficció


Llargmetratges i TV movies:
2015
En la actualitat traballo conjuntament amb Antonio Lama en el desenvolupament del projectecte de producció del llargmetrage Ni miedo ni pena”, que serà dirigit per Juan Ruiz. Una producció de Patofilms, amb la col·laboració de Wonder World Pictures i Fuera de Campo Films.
2001
"Temps afegit", una TV movie produïda de PCM (Producciones Cinematográficas del Mediterráneo), dirigida per Jesús Font. Treballo como a cap de producció conjuntament amb Jordi Beya.
2000
Ajudant de producció en el llargmetratge "Todo me pasa a mi", de la productora Iris Star, dirigit per Miquel García Borda.
 
Veure trailer oficial                          Veure trailer alternatiu


Sèries:
2001
"Carles, princep de Viana", minisèrie de 2 episodis dirigida per Sílvia Quer. Una producció de l'Institut del Cinema Català (ICC). Treballo com a ajudant de producció.
2000
"Des del balcó", sèrie de 6 episodis, basada en les novel·les de Montserrat Roig. Una producció de In Vitro Films, dirigida per Jesús Garay. Traballo com a ajudant de producció.
   
Veure fragment 1           Veure fragment 2           Veure fragment 3

Curtmetratges:
1991
Participació en el curt "Has preparat el cafè, amor meu?", d'Agustí Corominas, amb la productora Floc cinema/vídeo.
1990-91
Diverses col·laboracions amb el cineasta i dramaturg Carlos Atanes, entre les que destaca la participació en la producció del curt "El maravilloso mundo del pájaro cucú".

Àltres col·laboracions:
2000
Juntament amb Lluís de la Madrid, col·laboració en la producció del migmetratge còmic-bèlic-musical "The Last Patrol (La colina de la muerte)", (paròdia del gènere de gestes bèl·liques hollywoodià, dirigit per Cora Peña. Una coproducció d'Odi Media, Galivisión, Fussion, Global, Antares, i la Escuela de Imagen y Sonido de Vigo.
 
Veure fragment 1        Veure fragment 2        Veure fragment 3       Nota de premsa
1990
Per l'Institut del Cinema Català (ICC), col·laboro en la producció del llargmetrage "Los mares del Sur", dirigit per Manuel Esteban, formant part d'un equip de segona unitat.