Museografia

Museografia i exposicions:
2016
Per encàrrec de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas, i en col·laboració amb les productores Emblemma i Visual 13, treballo com a documentalista en la producció d'un audiovisual pel Centre de Cultura i Natura Can Trona, realitzat per Vicens Asensio.


2015
Per la productora Kultura porto a terme la producció d'un audiovisual "mapping" dirigit per Mercè Rodríguez, pel Molí dels Frares de Sant Vicenç dels Horts.Per la productora Emblemma, producció dels audiovisuals de Las Cuevas del Concejo de Navalcarnero, realitzats per Mercè Rodríguez.2013
Per la productora Kultura treballo com a documentalista en la realització del Museo del Vino de Pagos del Rey, de Morales de Toro, (Zamora).

 
Més info: Catalàcastellàanglès

2012-13
Producció i co-realització de materials audiovisuals per l'exposició "Mediterrani. El nostre mar com mai l'has vist", per CosmoCaixa, amb la productora Albedo Fulldome. 

 
Més info: Catalàcastellà

2012-13
Producció d'un conjunt d'audiovisuals en format esfèric, sobre movimients continentals, glaciacions, insolació terrestre, corrents marins..., per l'exposició itinerant "L'Àrtic es trenca" de Fundació La Caixa, amb la productora Albedo Fulldome.

 
Més info: Catalàcastellàanglès

2011-12
 Producció d'un audiovisual en format esfèric sobre els corrents atmosfèrics i marins, i sobre la vida ocànica, pel Museo Volvo Ocean Race d'Alacant, amb la productora Antares.
   
 

2011
Producció d'un audiovisual en format semiesfèric sobre les causes i els efectes del canvi climàtic, per una exposició de l'Obra Social de Caja Mediterráneo, amb la productora Antares. 

 
2010-11
Amb la productora Emblemma, porto a terme la producció d'un vídeo pel CAT Cervera, (Centre d’Atenció Turística), sobre la història del parlamentarisme a Catalunya, dirigit per Pep Botey.
 
Més info: Catalàcastellà

2009-10
Amb la productora Emblemma, producció del documental museogràfic "A través de Miró", per la Fundació Joan Miró. Guió de Ton Lleonart i direcció de Pep Botey.

 
Més info: Catalàcastellà

2009-10
Amb la productora Emblemma, producció d'un audiovisual multipantalla per l'exposició "Terra de Dragons" del Zoo de Barcelona, realitzat per Cristòfol Casanovas.

 
Més info: Catalàcastellà

2008
Amb la productora Emblemma: 

Producció de l'audiovisual del Centro de interpretación de las minas de Aizpea, de Zerain (Gipuzkoa), dirigit per Pep Botey.

 
Més info: Catalàcastellà
I col·laboro en la producció dels audiovisuals del Centro de interpretación de Navalcarnero, realitzats per Mercè Rodríguez.

 
Més info: Catalàcastellà

2007
Per Emblemma, recerca d'imatges de arxiu per la Cova del Castell d'Ares del Maestre.

Més info: Catalàcastellà

Per la productora TAT, producció dels audiovisuals del Museu Darder - Espai d’Interpretació de l’Estany de Banyoles, amb el realitzador Jacobo Sucari,    i amb la col·laboració del guionista Agustí Espriu.
 

2006
Amb el realizador Jacobo Sucari, porto a terme la producció dels vídeos de l'exposició "Habitar el Presente" promoguda pel Ministerio de la Vivienda, sota la direcció dels arquitectes Josep M. Muntaner i Zaida Muixí.


2004
Amb la productora Emblemma, producció d'un vídeo sobre l'estada de Jules Verne a l'illa de Mallorca i el seu pas per la  Cova dels Hams, dirigit per Mercè Rodríguez. Aquest treball va ser guardonat amb el Grand Prix du Court Métrage, en el  Festival Internacional d'Audiovisuals AVICOM 2006, organitzat pel Consell Internacional de Museus (ICOM).

 
Més info: Catalàcastellà                                       Veure pel·lícula

2002-03
Per Emblemma, Producció dels audiovisuals i d' altres peces museístiques dels Banys de l'Almirall, de Valencia, dirigit per Pep Botey.

 

2002
Amb la productora Emblemma:
Producció d'un audiovisual pel Parc Arqueològic Mines de Gavà, dirigit per Pep Botey.

 
Més info: Catalàcastellà

Producció d'alguns dels audiovisuales de l'exposició "Verdaguer i Gaudí. Tradició i modernitat a la Barcelona del canvi de segle, 1878-1912" del Museu d’Història de Barcelona.


Producció de materials audiovisuals pel Museo de la Paz de Gernika, sota la direcció de Pep Botey.

 
Més info: Catalàcastellà

1996
Treballo com a documentalista en la producción d'audiovisuales pel Reial Monasterir de Santes Creus, i pel Museo Marítim de Barcelona, amb la productora Konic.

1995
Participo en la producció d'una sèrie de audiovisuals per l'exposició "Catalunya, un país amb futur. 15 anys d'autonomia" , per encàrrec de la Generalitat, sota la direcció de Raimon Cartró i de Pep Botey, amb la productora Konic.

1990
Per la Direcció General de Cinematografia i Vídeo de la Generalitat, producció d'un vídeo-documental sobre la història del cinema a Catalunya, dirigit per Josep M. López Llaví, que va formar part de l'exposició "Quatre Motors per Europa".